Počas starogréckej kolonizácie južného Talianska pred 2500 rokmi sa pobrežné mestá, v ktorých sa spracovanie rýb stalo populárnym, nazývali Taricheiai (v gréčtine) alebo Cetaria (v latinčine).
Garum so svojou jedinečnou arómou môže byť použitý na dochutenie čerstvej alebo varenej zeleniny, polievky a mnohých rybích pokrmov.
Garum sa skvele hodí k špagetám. Dôvod jeho popularity v Cetare je jednoduchý. Garum vám umožní mať v priebehu niekoľkých minút plnohodnotnú rybiu omáčku, ktorá by inak bola komplikovanou úlohou.
Objem: 100 ml
Zloženie: Výťažok zo sardel, soľ
Viac z kategórie
Doplnkové informácie
Kategória: | Cestoviny Le Gemme del Vesuvio |
Značka: | LE GEMME DEL VESUVIO |
Potrebujete poradiť?

17,43 €